Haxhijaha

Vazhdo në faqe >>

Mekanizmi Bujqësor

Export i mallrave të mekanizmave bujqësore të të gjitha profileve dhe importin e gomave të ndryshme nga vendet e ndryshme të botës.

Vazhdo në faqe >>

Bodrumi i vjetër

Vazhdo në faqe >>

Verëra dhe pije alkoolike

Veprimtaria kryesore e ndërmarrjes është prodhimi i verërave dhe pijeve alkoolike.

Vazhdo në faqe >>