Dhurata II

bodrumi-gift-edited

Është një paketim ekskluziv i verës, i përshtatshëm për t’i dhuruar më të dashurve dhe miqve, për raste të ndryshme festive.

Dhurata – Paketime Dyshe është një kombinim i dy llojeve të verës, e përshtatshme për t’i dhuruar më të dashurëve dhe miqve, për raste të ndryshme festive, si Martesa, Përurime, etj.

 

Share on :