Raki rrushi

Detajet e produktit

Brendi i Kosovës

Është fryt i përvojës dhe traditës shumëvjeçare në prodhimin e pijeve alkoolike. Është prodhuar prej destilateve të zgjedhura të verërave, alkoolit me kualitet të lartë dhe ekstrakteve aromatike, të kultivuara dhe të ruajtura në fuçi prej druri bungu. Konsumohet si aperativ dhe digjestiv.

Po ashtu është i shkëlqyeshëm për përgaditjen e koktejit.

Shoqërimi me ushqim

Detajet e produktit

Është pije origjinale me aromë dhe shije karakteristike. E prodhuar nga rrushi i përzgjedhur i cili kultivohet në Zonën vreshtare të Rahovecit.

Shoqërimi me ushqim

E preferuar për shërbim në kokteje dhe solemnitete.

Detajet e produktit

Është pije origjinale me aromë dhe shije karakteristike.

E prodhuar nga rrushi i përzgjedhur i cili kultivohet në Zonën vreshtare të Rahovecit.

Shoqërimi me ushqim

E preferuar për shërbim në kokteje dhe solemnitete.

Detajet e produktit

E prodhuar nga rrushi i cili kultivohet në zonën vreshtare të Rahovecit. Përdoret si aperativ dhe digjestiv.

Shoqërimi me ushqim

Detajet e produktit

E prodhuar nga rrushi i cili kultivohet në zonën vreshtare të Rahovecit. Përdoret si aperativ dhe digjestiv.

 

Shoqërimi me ushqim

Detajet e produktit

E prodhuar nga rrushi i cili kultivohet në zonën vreshtare të Rahovecit. Përdoret si aperativ dhe digjestiv.

Shoqërimi me ushqim