Detajet e produktit

Është verë e cilësisë së lartë, e prodhuar në Bodrumin e Vjetër të Rahovecit nga varieteti Cabernet Sauvignon, i kultivuar në kodrinat dhe pozicionet më të përshtatshme.
Vera Cabernet Sauvignon karakterizohet me ngjyrë specifike të kuqe rubini, me shije të harmonizuar dhe aromë të theksuar.
Mu për këtë kjo verë është më e kërkuar dhe e pëlqyer nga konsumatori.

Gjatë gërmimit të themeleve të verarisë Bodrumi i Vjetër – Rahovec, më 1950 u gjetë skulptura e elefantit nga Bronzi.
Këto janë gjurmë arkelogjike nga antika e lashtë. Sipas arkeologëve, një ushtar kishte patur ditëlindjen, prindërit e tij për t’ia uruar ditëlindjen të birit luftëtar, si dhuratë, ia
sjellin Elefantin e Bronztë.

Shoqërimi me ushqim

Detajet e produktit

Është verë e bardhë cilësore, e thatë, me prejardhje Gjeografike të mbrojtur, e prodhuar në Bodrumin e Vjetër të Rahovecit, prodhohet prej rrushit Chardonnay.
Gjatë fermentimit të dirigjuar temperatura nuk kalon 18°C.
Ruajtja e verës bëhet në fuqi, druri, gjë që verës i jep shije të veçantë, kompaktësi të plotë dhe buqe të karakteristike për varietetin. Ka ngjyrë të artë me kalimthi në të verdhë.

Gjatë gërmimit të themeleve të verarisë Bodrumi i Vjetër – Rahovec, më 1950 u gjetë skulptura e elefantit nga Bronzi.
Këto janë gjurmë arkelogjike nga antika e lashtë. Sipas arkelogëve, një ushtar kishte patur ditëlindjen, prindërit e tij për t’ia uruar ditëlindjen të birit luftëtar, si dhuratë, ia sjellin Elefantin e Bronzët.

Shoqërimi me ushqim

Detajet e produktit

Është verë cilësore e thatë e prodhuar në Bodrumin e vjetër të Rahovecit.

Prodhohet nga varieteti i Pinot Noir, I kultivuar në terrenet e zgjedhura vreshtare të Rahovecit

Vera e cila është e rujatuar në fuqi druri prej bungu, gjë që këtë verë e bën me përbërje të harmonizuar, aromën, kompaktësinë dhe shijën e veçantë.

Vjelja bëhet ekskluzivisht me dorë.

Shoqërimi me ushqim

Përshtatet me mish të that të tipit përshut si paragjellë dhe djathë sharri. Specialitete të ndryshme me mish, medaljon viqi, byftek, mish qingji, mish i kafshëve të egra në hell si dhe sallata të ndryshme sezonale.

Shërbehet në temp 16°C - 18°C.

Detajet e produktit

Vera është e prodhuar nga varieteti i Merlot, i kultivuar në terrene më të theksuara të zones vreshtare të Rahovecit.

Është verë cilësore e thatë e ruajtur në fuqi prej druri prej bungu gjë që i jep ngjyrë specifike të kuqe, shije të harmonizuar dhe aromë të theksuar.

Vjelja bëhet ekskluzivisht me dorë.

Shoqërimi me ushqim

Shija e verës Merlot shpërthen nëse shoqërohet me mish të thatë, mish qingji, mish viqi, biftek, mish të kafshëve të egra në hell dhe djathë sharri të shoqëruara me bukë misri dhe sallata të reskëta sezonale.

Shërbehet në temp 16°C - 18°C.

Detajet e produktit

Është verë e cilësisë së lartë, e prodhuar
në verarin Bodrumi i Vjetër – OLD CELLAR
të Rahovecit nga varieteti Cabernet Sauvignon & Vranac, i kultivuar në kodrinat dhe pozicionet më të përshtatshme.

Vera Cabernet Sauvignon & Vranac karakterizohet me ngjyrë specifike të kuqe rubini me shije të harmonizuar dhe aromë të theksuar.
Mu për këtë kjo verë është më e kërkuar dhe e pëlqyer nga konsumatori.

Vjelja bëhet ekskluzivisht me dorë.

Shoqërimi me ushqim

Përshtatet me mish të that të tipit përshut si paragjellë dhe djathë sharri. Specialitete të ndryshme me mish, medaljon viqi, byftek, mish qingji, mish i kafshëve të egra në hell si dhe sallata të ndryshme sezonale.

Shërbehet në temp 16°C - 18°C.