Turizmi i Verës

Bodrumi i vjeter 2016_1732

E vërteta rreth “Elephantit” që është gjetur në Bodrumin e Vjetër

Vera ELEPHANT, produkt i verërarisë “BODRUMI I VJETËR” nga Rahoveci, ka pushtuar pothuajse të gjithë restorantet në Kosovës me...

Me shume

Bodrumi_riinvest

Vizita të studentëve në Bodrumin e Vjetër

Kishim nder të mirëpresim studentët  për vizitë në Bodrumin tonë, ku u njoftuan me procesin e prodhimit të verës...

Me shume

ambi

Fotografi nga ndeja e organizuar për Parlamentin e Kosovës

Po i ndajmë me ju disa fotografi nga ndeja e organizuar për Parlamentin e Kosovës dhe mysafir nga Asambleja...

Me shume

5

Salla e Degustimit

Ne ofrojm vizita në objektin e veraris për grupe deri 60 Persona, për këtë kemi sallën e degustimit.

Me shume