Vlerat e verës

ambasadori_1479373768-6414387

Ambasadori Japonez e shijon verën e ”Bodrumit te Vjeter” derisa flet në mbledhjen e OKB-së!

Këtë e ka bërë të ditur ambasadorja kosovare në SHBA, Vlora Çitaku, në llogarinë e saj në "Facebook". “Ambasadori...

Me shume

vererat

Vera dhe shëndeti

Ndikimi i konsumit të moderuar të verës në shëndetin e njeriut Një numër në rritje i hulumtimeve mjekësore dhe...

Me shume