Themeluar në vitin 1953…

r

Veraria “Bodrumi i Vjetër” sjell me vete traditë dhe kualitet shumëvjecar në prodhimin e verërave dhe pijeve alkoolike.

Verërat

Verërat

Verëra të cilësisë së lartë të prodhuara në Bodrumin e vjetër të Rahovecit

Shiko Produktet

Raki

Raki

Është fryt i përvojës dhe traditës shumëvjeçare në prodhimin e pijeve alkoolike.

Shiko Produktet

Dhurata

Dhurata e parë

Paketimi njësh është një kuti ekskluzive e verës, i përshtatshëm për t’iu dhuruar më të dashurve dhe miqve, për raste të ndryshme festive.

Shiko Produktin

Verë që krijon miqësi

r

Veraria "Bodrumi I Vjetër" sjell me vete traditë dhe kualitet shumëvjecar në prodhimin e verërave dhe pijeve alkoolike.