Fotografi nga ndeja e organizuar për Parlamentin e Kosovës

Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image

Po i ndajmë me ju disa fotografi nga ndeja e organizuar për Parlamentin e Kosovës dhe mysafir nga Asambleja Parlamentare e NATO-s.

Të gjithë ju që dëshironi me vizitu Bodrumin e Vjetër mund të na kontaktoni: +377 44 438 061; info@bodrumivjeter.com

Share on :