Cabernet Sauvignon 0.75L

Është verë e cilësisë së lartë, e prodhuar në Bodrumin e Vjetër të Raovecit nga varieteti Cabernet Sauvignon, rrush i cili kultivohet në kodrina dhe pozicione të përshtatshme. Vera Cabernet Sauvignon karakterizohet me ngjyrë specifike të kuqe rubini, me shije të harmonizuar dhe aromë të theksuar. Mu për këtë, kjo verë është më e kërkuara dhe më e pëlqyera nga konsumatori.