Cabernet Sauvignon 0.187L

Është verë e cilësisë së lartë, e prodhuar në Bodrumin e Vjetër të Rahovecit nga varieteti Cabernet Sauvignon, rrush i cili i kultivohet në kodrinat dhe pozicionet më të përshtatshme. Vera Cabernet Sauvignon karakterizohet me ngjyrë specifike të kuqe rubini, me shije të harmonizuar dhe aromë të theksuar. Mu për këtë, kjo verë është më e kërkuar dhe e pëlqyer nga konsumatori.