Cabernet Sauvignon & Vranac 0.75L

Është verë e cilësisë së lartë, e prodhuar në verarinë Bodrumi i Vjetër  të Rahovecit nga varieteti Cabernet Sauvignon & Vranac, rrush i cili kultivohet në kodrina dhe pozicione të përshtatshme. Vera Cabernet Sauvignon & Vranac karakterizohet me ngjyrë specifike të kuqe rubini, ka shije të harmonizuar dhe aromë të theksuar. Mu për këtë, kjo verë është më e kërkuar dhe më e pëlqyer nga konsumatori.