Merlot 0.75L

Vera prodhohet nga varieteti Merlot, rrush i cili kultivohet në terrenet më të theksuara të zonës vreshtare të Rahovecit. Është verë cilësore dhe e thatë, e prodhuar në Bodrumin e Vjetër . Vera Merlot ka ngjyrë specifike të kuqe rubini, shije të harmonizuar dhe aromë të theksuar.