DARDA Raki Rrushi Extra 0.7L

Është pije origjinale me aromë dhe shije karakteristike. Kjo verë prodhohet nga rrushi i përzgjedhur i cili kultivohet në zonën vreshtare të Rahovecit. E preferuar për shërbim në kokteje dhe solemnitete.