Riesling 0.75L

Është verë cilësore e thatë, e cila prodhohet në Bodrumin e Vjetër të Rahovecit nga varieteti Rizling, rrush i cili kultivohet në pozicionet e preferuara dhe të ekspozuara në rreze dielli.