Riesling 5L

Verë e thatë cilësore me origjinë të mbrojtur gjeografike e prodhuar në Bodrumin e Vjetër të Rahovecit.  Kjo verë ka ngjyrë të verdhë në të gjelbër, ka aromë karakteristike për varietetin, është e pijshme, harmonike, e lehtë dhe freskuese.