Rose 0.75L

Është verë e thatë cilësore me prejardhje gjeografike të mbrojtur, e prodhuar në Bodrumin e Vjetër të Rahovecit. Prodhohet nga varieteti Pinot Noir, i cili verës i jep harmoni dhe kompaktësi, e bën shumë të pijshme dhe freskuese. Ka ngjyrë atraktive të kuqe në të çiltër(trëndafil).