Rozafa

Është verë e cilësore gjysëm e thatë me prejardhje gjeografike të mbrojtur, e prodhuar në Bodrumin  e Vjetër të Rahovecit nga varieteti.  Cabernet Sauvignon, Vranac & Game, i kultivuar në kodrinat dhe  pozicionet më të përshtatshme. Vera e prodhuar nga këto varietet ka përbërje të harmonizuar, gjë që kësaj vere i jep aromën kompaktësinë dhe shijen e veçantë.