Rozafa 0.75L

Është verë cilësore gjysmë e thatë me prejardhje gjeografike të mbrojtur, e prodhuar në Bodrumin  e Vjetër të Rahovecit. Prodhohet prej rrushit Chardonnay  & Riesling Italian. Gjatë fermentimit të dirigjuar temperatura nuk kalon 18°C, gjë që verës i jep shije të veçantë, kompaktësitë të plotë dhe buqetë karakteristike për varietetin. Ka ngjyrë të artë kalimthi në të verdhë.