Riesling Italian me Medalje të Artë

Verërat e Bodrumit tonë dolën përtej kufijve tanë duke prezantuar shijet e tyre. Tani është në tregun botëror dhe u pëlqye nga shumë njerëz.
Vera “Riesling Italian” është shpërblyer me Medalje të Artë në Republikën Çeke, ky çmim së bashku me të gjitha komentet e këndshme nga brenda dhe jashtë Kosovës është një tjetër vulë e cilësisë për verën tonë.