Vizita të studentëve në Bodrumin e Vjetër

Slider image
Slider image

Kishim nder të mirëpresim studentët  për vizitë në Bodrumin tonë, ku u njoftuan me procesin e prodhimit të verës dhe degustuam disa lloje të verërave, për më shumë shikoni fotografit.

Bodrumi i Vjetër është i hapur për vizita dhe degustime, për më shumë informata na kontaktoni.

Share on :