Turizmi i verës

Sekreti i një vere të mirë është dashuria

r

Ju mund t’i vizitoni vreshtat tona, të cilat shtrihen pranë një peizazhi të bukur natyror dhe të ndjeni energjinë e natyrës. Vreshtat tona komunikojnë traditë dhe histori. Ju mirëpresim ta zbuloni një botë që do ta dashuroni!

Dashuri në çdo shishe

r

Verërat tona priren të krijojnë miqësi që do të zgjasin një jetë. Ato janë unike në shije. Në bodrumin tonë mund të shijoni verëra të ndryshme dhe të zbuloni se cila është e preferuara juaj.

Shkel në histori dhe traditë

r

Turizmi i verës është mënyra më e mirë për të kaluar kohë me njëri- tjetrin, për t’u lidhur me natyrën, për të mësuar më shumë për vreshtat apo për të ndihmuar në mbledhjen e rrushit. Tradita e këtyre trevave, qysh në kohën e Ilirëve e gërsheton përvojën tuaj me natyrën dhe historinë.

Rezervo

r

Na shkruani për rezervim

Mund të na kontaktoni në këta numra:

+383 (0) 29 276 215

+383 (0) 29 277 345